JUNIOR DRENGE (2003-2006)

SÆSONSTART UGE 33
TILMELDING

DENNE SIDE ER OPDATERET FOR SÆSON 2019/2020 🙂

Holdbeskrivelse

Individuel udvikling – personlige og holdbaserede målsætninger, bevægelsesglæde og progression er kodeordene for den kommende sæson. Holdet fungerer som et konkurrencehold med deltagelse i Regionsmesterskaberne, forbundsmesterskaberne og forhåbentlig også DM.

Vi fokuserer på struktureret og målrettet træning med den enkelte gymnast i centrum, dvs. en blanding af individuelle og holdbaserede målsætninger, selvfølgelig med holdpræstationen i fokus.
Træningsplanlægningen vil være 100 % synlig, så du som gymnast altid har et klart billede af hvad der sker til træningerne og så du kan komme forberedt til de respektive træninger.

Vi lægger stor vægt på funktionel grundtræning, og der integreres fast styrketræning mandag og fredag til springtræningerne.

Som gymnast på holdet vil du blive forankret i holdet både omkring de rent tekniske områder, men også i stor grad indenfor det sociale aspekt.

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere.

På springsiden vil vi arbejde videre med at optimere drengenes nuværende niveau og ydermere lægge stor vægt på tekniktræningen af basiselementerne indenfor trampet og tumbling.

På rytmesiden vil vi i år arbejde med en helt ny koreografi og vi vil naturligvis arbejde med en endnu større optimering af de bevægelsesmæssige kvaliteter i koreografien. Dette krydres selvfølgelig med en masse spændende tekniktræning til momenter og optimering af drengenes bevægelseskvaliteter.

Spring- og rytmetræningerne vægtes ligeligt i relation til den endelige holdsætning.

Som et nyt tiltag, vil dem der har lyst til at træne Crossfit, mødes udvalgte dage og lave noget solid styrketræning i et Crossfitcenter. Det er et træningstilbud som er inkluderet i kontigentet.

Vi ser frem til en mesterlig sæson sammen med jer ????

HOLDSPONSORER

Træningstider

Mandag kl. 17.00 – 19.30 Rytme (Idrættens Hus)
Onsdag kl. 17.00 – 19.30 Spring (Idrættens Hus)
Fredag kl. 18.30 – 21.00 Spring (Idrættens Hus)

 

Træningssteder

Idrættens Hus Roskilde, Kildegården 1, 4000 Roskilde

 

Kontingent

5500 kr per sæson.

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.


Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter

Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

 

Trænere

Søren Hangaard Pedersen

Søren Hangaard Pedersen

 

Chefrytmetræner

+45 28 49 95 77

springhp@me.com

Thomas Nielsen

Thomas Nielsen

 

Chefspringtræner

 

Thomas Pedersen

Thomas Pedersen

 

Springtræner