MIKRO PIGER (2010-2012)

SÆSONSTART UGE 33
Tilmelding

DENNE SIDE ER OPDATERET FOR SÆSON 2019/2020 🙂

Holdbeskrivelse

Mikro-pigerne er et konkurrencehold for 7-9 årige piger (2010-2012), som er vilde med gymnastik og har lyst til at springe og prøve kræfter med nogle nye og udfordrende spring. Udover spring, skal pigerne også lære en rytmisk serie til konkurrencerne, med fokus på flotte og svære momenter, samt smidighed og styrke.

Holdet er en del af Roskilde TeamGyms strategi om at lære gymnaster den rette springteknik, de rigtige teknikker i rytme/momenter og frem for alt den rette indstilling der gør dem til gymnaster der udvikler sig og bygger ovenpå den helt rigtige teknik og bygger nogle af Danmarks dygtigste gymnaster op. Samtidig får man gymnastik-oplevelser man ikke kan få andre steder ved at være i et miljø der både er fantastisk støttende og motiverende.

Rytme:
Rytmeserien vil blive lavet af en af klubbens dygtige rytmetrænere og vil blive indlært omhyggeligt og på en måde så holdet bliver knivskarpt op mod sæsonens konkurrencer.
Momenttræning vil blive en fast del af alle træninger og vil også – i perioder – bliver trænet hjemme.

Spring:
Med fantastiske faciliteter i et af Danmarks flotteste springcentre står vi klar med et hold meget rutinerede og erfarne trænere. Trænere der har skabt mange fremragende gymnaster henover årene står klar til at sikre at mikropigerne bliver oplært med de helt rigtige og stabile grundteknikker der gør at udviklingen i de næste mange år går hurtigere.

På mikropige holdet har vi fokus på styrketræning, smidighed og momenttræning – udstråling og selvtillid – samt troen på egen – og holdets succes.

På både spring og rytmesiden vil mikropigerne møde mange udfordringer og få en masse oplevelser. Nogle af pigerne har allerede prøvet det i den foregående sæson og andre skal til at lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. Pigerne vil møde stor fremgang med deres spring og momenter. Det er Lysten til at træne der vægter tungest.

Holdets gymnaster skal ud fra niveau deltage i følgende events:

* Regions-mesterskaberne (for udvalgte gymnaster på konkurrenceholdene)
* Forbunds-mesterskaberne 1+2. runde (for udvalgte gymnaster på konkurrenceholdene)
* GymBattle (individuel konkurrence for udvalgte gymnaster)
* DGI’s forårsdage (alle)
* HVG’s opvisning (alle)
* DGI’s sommerdage ved Fjorden (alle)
* RTG GALLA opvisning (alle (sæson afsluttende)).

Gymnaster der udtages til mikropige TeamGym holdene er ikke nødvendigvis udtaget til at deltage i holdkonkurrencerne – idet de endelige gymnaster på konkurrenceholdene udtages og udpeges af Træner-Teamet ultimo 2019.
For at være en del af Roskile Teamgyms mikropige hold forventes at man kommer til alle træninger og man skal være motiveret og engageret.

Træner-Teamet vægter rytme momenterne ligeså højt som springniveau ved udtagelse af de forskellige hold derfor vil der i perioder være særligt fokus på momenterne og derfor vil der også være hjemmetræning af momenter.

Gymnaster der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men kan evt være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence (til næste konkurrence kan det være anderledes).
Ud over alle træningerne, vil der være sociale arrangementer som camps, fællestræninger med de andre gymnaster fra Roskilde TeamGym, ture mm.
Forældrene forventes at hjælpe til ved mindst et større Roskilde TeamGym arrangement i løbet af sæsonen, samt forventes at læse forældremanualen der er til rådighed på hjemmesiden.

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2020 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.
Bemærk – ændrede trænings tider kan og vil forekomme ved specialtræninger. 

 

 

Træningstider

Mandag kl. 17.00 – 19.00 Rytme (Idrættens Hus)
Fredag kl. 16.00 – 18.00 Spring (Idrættens Hus)
Søndag kl. 12.00 – 14.00 Spring (Idrættens Hus)

Træningssteder

Idrættens Hus Roskilde, Kildegården 1, 4000 Roskilde

 

Kontingent

4200 kr per sæson.

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.


Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter

Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

Trænere

Jack Mechlenborg

Jack Mechlenborg

Chefspringtræner

+45 20 22 33 04

gymna@live.dk

Sabrina Ahlgren

Sabrina Ahlgren

Chefrytmetræner

+45 51 28 07 37

sabrina.ahlgren@gmail.com

 

Amalie Ekdahl

Amalie Ekdahl

Springtræner

+45 29 68 08 85

amalieuno@hotmail.com

Søren Larsen

Søren Larsen

Springtræner

 

Victoria Rohde

Victoria Rohde

Rytmetræner

 

Liva Müller

Liva Müller

Rytme hjælpetræner

Thilde Jersing

Thilde Jersing

Rytme hjælpetræner

 

Emma Lund

Emma Lund

Spring hjælpetræner

 

Olivia Olsen

Olivia Olsen

Spring hjælpetræner

Katrine Christoffersen

Katrine Christoffersen

Spring hjælpetræner

 

Hjælpetræner

Hjælpetræner