MINI DRENGE (2007-2009)

SÆSONSTART UGE 33
TILMELDING
DENNE SIDE ER OPDATERET FOR SÆSON 2019/2020 🙂

Holdbeskrivelse

Roskilde minidrenge er klar til en ny herlig sæson med træninger på Kildegårdens springcenter. Samlingen af en stor gruppe af unge, friske og glade drenge skaber de perfekte forudsætninger for gymnastisk udvikling og et stærkt fællesskab. Vi har i Roskilde TeamGym lange og stolte traditioner, som vi ønsker at føre videre de kommende år.

Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave salto, flikflak og skruer, så kig med her! Vi gentager succesen fra sidste sæson og starter igen i år et stærkt drengehold, som skal konkurrere i mikro-rækken. Drengene i denne alder er fulde af energi og potentiale, som vi er mere end klar til at forme til talent i vores fantastiske springcenter, midt i Roskilde!
Mange drenge i minidrenge-alderen har et kæmpe stort potentiale, og vi vil gerne allerede nu opbygge en sund og stærk gruppe af talentfulde konkurrencedrenge. Efter at have skabt en masse dygtige mikro, mini, junior og seniordrenge starter vi igen nogle drenge helt fra bunden og vil opbygge nogle nye årgange af stærke drenge der skal skabe klubben de næste mange år.

Rytme
Rytmeserien vil igen blive lavet af vores skarpe trænere. Vi vil omhyggeligt få indlært rytmeserien hos gymnasterne, således at de kan blive knivskarpe i rytmeserien, når vi nærmer os sæsonens konkurrencer. Mange af drengene har aldrig prøvet rytme på dette svære niveau før, og vi kommer til at bruge mange timer på disse nye bevægelsesmønstre og seje momenter som drengene skal have indøvet.

Spring
I vores lækre springcenter midt i Roskilde, står vi klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Uanset om du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring og uanset, hvad dit startniveau er, så skal du nok udvikle dig en masse! Du vil meget hurtigt mærke hvordan dit niveau bliver tydeligt øget
På springbanen skal vi arbejde med strakte saltoer med skruer, whipbacks og indspringssalto.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og begynde arbejdet med dobbelte saltoer med skruer. Vi skal udbygge og opbygge den nødvendige grundteknik, der er afgørende for deres videre udvikling. Al den teknik der leges ind i drengene i disse helt unge år kommer til at præge resten af deres gymnastik liv – så det er vigtigt det læres på den rigtige måde.
Fælles for redskaberne er, at vi arbejder drengene op helt fra bunden og starter med at skabe en god solid grundteknik, som senere gør, at de kan udvikle sig hurtigere. Vi vægter teknik og styrke højt, da vi ved at det skaber en mere stabil udvikling, og så prioriterer vi teknisk udvikling højere end konkurrenceresultater, da vi har store planer for drengenes fremtidige gymnastikkarrierer.
På springsiden vil drengene møde mange udfordringer. Nogle af drengene har prøvet det før, og andre skal lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. De vil opleve stor fremgang med deres spring. Den enkeltes niveau er ikke altafgørende når de starter på holdet, da de er så unge. Lysten og viljen til at træne vægter tungest.
Opstart
Man er mere end velkommen til at komme forbi hallen til et par ”prøvetræninger”, for at se hvad sej drengegymnastik er for en fisk. Husk et par shorts og en drikkedunk!
Glem ikke at det ikke betyder noget, at man måske ikke har lavet det før – det er lysten og viljen der tæller – så skal vi nok gøre dig super dygtig!

Konkurrencer og opvisninger
Holdet er et konkurrencehold med fokus på både udvikling og på resultater til konkurrencerne. Uanset antallet af gymnaster tillader det, vil vi opstille hold efter at så mange som muligt kommer i konkurrence – svarende til deres niveau. Hvis trænerne vurderer at
Alle gymnasterne på holdet får mulighed for at deltage i sæsonens opvisninger.
TeamGym er en konkurrencesport og vi vil forsøge at balancere drengenes tekniske udvikling med de bedst mulige konlkurrenceresultater. Afhængigt af antallet af drenge, håber vi at kunne stille to hold til konkurrence, så alle kan konkurrere med og mod andre drenge på samme niveau. Alle deltager desuden i sæsonens opvisninger, hvor vi viser hvad vi har lært.

Generelt
Træningerne vil ikke kun give drengene en større kunnen indenfor spring og rytmisk gymnastik. TeamGym giver drengene en høj grad af forståelse for, hvordan hårdt arbejde og rigtig teknik betyder hurtigere og mere stabil udvikling, samt bedre resultater til konkurrencerne. De vil lære at være disciplinerede omkring træningen og lære, hvordan man er et hold, der samarbejder om opgaverne.
Udover det skal drengene selvfølgelig have det rigtig godt på holdet og glæde sig til at komme til træning, for gymnastik er det fedeste for seje drenge i den alder.

I Roskilde TeamGym har vi fokus på at give drengene de bedste forudsætninger for at udvikle sig hele vejen fra de første træninger til de er minidrenge, juniordrenge og engang nogle af landets dygtigste seniorgymnaster.

Det betyder at en stor del af træningen vil tage udgangspunkt i grundteknik og indøvelse af teknisk korrekte bevægelsesmønstre. Derudover stræber vi også efter at give drengene de fysiske forudsætninger for at blive i gymnastikken i mange år. Det forsøger vi at opnå gennem forebyggende stabilitetstræning og tung styrketræning, så de kan klare de høje belastninger og kræfter som vi arbejder med i gymnastik.

Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål.
Vi vil i starten af sæsonen indkalde til et forældremøde, hvor vi vil komme ind på lidt af det hele. Derudover håber vi at i vil være med til at bakke op om drengene og vores plan for deres udvikling, som blandt andet betyder, at drengene skal lære at arbejde disciplineret både i hallen og derhjemme med ”gymnastiklektier”.
Vi glæder os til at se så mange friske drenge som overhovedet muligt!

Gymnaster der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men kan evt være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence (til næste konkurrence kan det være anderledes).
Ud over alle træningerne, vil der være sociale arrangementer som camps, fællestræninger med de andre gymnaster fra Roskilde TeamGym, ture mm.
Forældrene forventes at hjælpe til ved mindst et større Roskilde TeamGym arrangement i løbet af sæsonen, samt forventes at læse forældremanualen der er til rådighed på hjemmesiden.

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2020 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.
Bemærk – ændrede trænings tider kan og vil forekomme ved specialtræninger.

 

 

Træningstider

Mandag kl. 16.00 – 18.30 Spring (Idrættens Hus)
Onsdag kl. 16.30 – 18.30 Rytme (Idrættens Hus)
Søndag kl. 13.30 – 16.00 Spring (Idrættens Hus)

Træningssteder

Idrættens Hus Roskilde, Kildegården 1, 4000 Roskilde

 

Kontingent

4500 kr per sæson.

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.


Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter

Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

Trænere

Kasper Kemner

Kasper Kemner

 

Chefspringtræner og Chefrytmetræner
+45 24 20 48 42

Sofie Christiansen

Sofie Christiansen

 

Spring og rytmetræner

Frank Nielsen

Frank Nielsen

 

Springtræner

Sophia Andersen

Sophia Andersen

 

Rytmetræner

Rasmus Storgaard

Rasmus Storgaard

 

Springtræner

Anders Harck

Anders Harck

 

Springtræner

Lotte Nielsen

Lotte Nielsen

 

Holdleder

+45 22 54 68 60