MINI DRENGE (2006-2008)

SÆSONSTART UGE 33
TILMELDING

Holdbeskrivelse

Roskilde TeamGym minidrenge er klar til endnu en fantastisk sæson, hvor de træner sammen med mikrodrengene. Samlingen af en stor gruppe af unge, friske og glade drenge skaber de perfekte forudsætninger for gymnastisk udvikling og et stærkt fællesskab. Vi har i Roskilde TeamGym lange og stærke traditioner, som vi i år agter at videreføre.
Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave saltoer, flikflak og skruer, så kig med her! Vi bygger i år et stærkt drengehold op, som skal konkurrere i mini-rækken. Drengene i denne alder er fuld af energi og potentiale, som vi er mere end klar til at forme til talent i vores fantastiske nye gymnastikhal, midt i Roskilde!

Rytme
Rytmeserien vil blive lavet af os trænere. Vi vil omhyggeligt få indlært rytmeserien hos gymnasterne, således at de kan blive knivskarpe i rytmeserien, når vi nærmer os sæsonens konkurrencer. Mange af drengene har aldrig prøvet rytme på dette svære niveau før, og vi kommer til at bruge mange timer på disse nye bevægelsesmønstre og seje momenter som drengene skal have indøvet.

Spring
På springsiden vil drengene møde mange udfordringer. Nogle af drengene har prøvet det før, og andre skal lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. De vil møde stor fremgang med deres spring. På banen vil vi arbejde med alt fra vejrmøller til araber-flik-salto med skrue(r), og på trampetten er målet strakte skruespring efterhånden som teknikken indøves i løbet af sæsonen. Den enkeltes niveau er ikke altafgørende når de starter på holdet, da de er så unge som de nu er. Lysten til at træne vægter tungest.

Til august rykker vi ind i vores nye springcenter midt i Roskilde, hvor vi vil stå klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Hvad end du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring og uanset, hvor du starter, så skal du nok udvikle dig en hel masse!

På springbanen skal vi arbejde med strakte saltoer med skruer, whipbacks og indspringssalto.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og begynde arbejdet med dobbelte saltoer med skruer.

Fælles for redskaberne er, at vi arbejder drengene op helt fra bunden og starter med at skabe en god solid grundteknik, som senere gør, at de kan udvikle sig hurtigere. Vi vægter teknik og styrke højt, da vi ved at det skaber en mere stabil udvikling, og så prioriterer vi teknisk udvikling højere end konkurrenceresultater, da vi har store planer for drengenes fremtidige gymnastikkarrierer.

Opstart
Man er mere end velkommen til at komme forbi hallen til et par ”prøvetræninger”, for at se hvad sej drengegymnastik er for en fisk. Husk et par shorts og en drikkedunk!
Hvis man er lidt nysgerrig på, om springgymnastik måske er noget for en, så er man meget velkommen til at komme forbi hallen til et par prøvetræninger. Husk shorts og drikkedunk og glem ikke at det ikke betyder noget, at man måske ikke har lavet det før – det er engagementet der tæller – så skal vi nok gøre dig super dygtig!

Konkurrencer og opvisninger
Holdet er et konkurrencehold med fokus på bedst mulige resultater til Sjællands- og Danmarksmesterskaberne. Hvis antallet af gymnaster tillader det, vil vi både stille med et 1. og et 2. hold, således at så mange som muligt kommer i konkurrence.

Alle gymnasterne på holdet får mulighed for at deltage i sæsonens opvisninger.

TeamGym er en konkurrencesport og vi skal selvfølgelig forsøge at balancere drengenes tekniske udvikling med de bedst mulige konkurrenceresultater vi kan kæmpe os til. Afhængigt af antallet af drenge, håber vi at kunne stille to hold til konkurrence, så alle kan konkurrere med og mod andre drenge på samme niveau. Alle deltager desuden i sæsonens opvisninger, hvor vi viser frem, hvad vi har lært i springcentret.

Generelt
Træningerne vil ikke kun give drengene en større kunnen indenfor spring og rytmisk gymnastik. TeamGym giver drengene en høj grad af forståelse for, hvordan hårdt arbejde betyder hurtigere og mere stabil udvikling, samt bedre resultater til konkurrence. De vil lære at være disciplinerede omkring træningen og lære, hvordan man er et hold, der samarbejder om opgaverne. Udover det skal drengene selvfølgelig have det rigtig godt på holdet og glæde sig til at komme til træning, da gymnastik i denne form bare er det fedeste for seje drenge i den alder.
Gymnastisk har vi fokus på at give drengene de bedste forudsætninger for at udvikle sig hele vejen til de bliver dygtige seniorgymnaster. Det betyder at en stor del af træningen vil tage udgangspunkt i grundteknik og indøvelse af de mest teknisk korrekte bevægelsesmønstre. Derudover stræber vi også efter at give drengene de fysiske forudsætninger for at blive i gymnastikken i mange år. Det forsøger vi at opnå gennem forebyggende stabilitetstræning og tung styrketræning, så de kan klare de høje belastninger og kræfter som vi arbejder med i gymnastik.
Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål. Vi vil i starten af sæsonen indkalde til et forældremøde, hvor vi vil komme ind på lidt af det hele.
Derudover håber vi at i vil være med til at bakke op om drengene og vores plan for deres udvikling, som blandt andet betyder, at drengene skal lære at arbejde disciplineret både i hallen og derhjemme med ”gymnastiklektier”.
Vi glæder os til at se så mange friske drenge som overhovedet muligt!

Træningstider

Mandag kl. 16.30 – 18.30 Spring (Idrættens Hus) – Samling i Rytmesal 1
Fredag kl. 16.00 – 18.00 Spring (Idrættens Hus) – Samling i Springcenter
Søndag kl. 13.30 – 15.30 Rytme (Idrættens Hus) – Samling i Rytmesal 1

Træningssteder

Idrættens Hus Roskilde, Kildegården 1, 4000 Roskilde

 

Kontingent

Efter 1. oktober kr. 4.620,-

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.


Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter

Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

Trænere

Simon Smedegaard

Simon Smedegaard

 

Chefspringtræner

+45 24 40 64 29

simon.smedegaard@roskildeteamgym.dk

Frank Nielsen

Frank Nielsen

 

Springtræner

+45 26 70 34 32

Kasper Kemner

Kasper Kemner

 

Springtræner

+45 24 20 48 42

Kjartan Petersen

Kjartan Petersen

 

Rytmetræner

+45 51 79 09 99

kjartan.ahm@gmail.com

Lucas Lyberg

Lucas Lyberg

 

Rytmetræner

+45 27 89 69 83

lucas.lyberg@gmail.com

Sebastian Lund

Sebastian Lund

 

Hjælpetræner

Lasse Pilegaard

Lasse Pilegaard

 

Spring hjælpetræner

Jonathan Lund

Jonathan Lund

 

Spring hjælpetræner

Lotte Nielsen

Lotte Nielsen

 

Holdleder

+45 22 54 68 60

lottenielsen3@gmail.com