SENIOR HERRER ( -2002)

SÆSONSTART UGE 33
TILMELDING

DENNE SIDE ER OPDATERET FOR SÆSON 2019/2020 🙂 

Holdbeskrivelse

Holdet fungerer som et konkurrencehold med deltagelse i Regions Mesterskaberne, Forbunds Mesterskaberne, DM samt Nordisk Mesterskab i Drammen med et MIX hold.

Den endelig prioritering af hold (Herrer/Damer & MIX) vil vi først beslutte lidt inde i sæsonen. Antallet af gymnaster på herrer og damer vil være med til at afgøre, hvilke prioriteringer der giver mest mening og værdi for klubben, trænerne og gymnasterne. I første halvdel af sæsonen kommer vi selvfølgelig til at arbejde en del med MIX holdet frem mod NM, men derefter arbejder vi mere målrettet frem mod holdene til de danske konkurrencer.

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere. Vi deltager også en et par opvisninger i løbet af sæsonen. Der vil desuden også være en del sociale aktiviteter sammen med vores fantastiske senior damer cool

Der vil i løbet af sæsonen også være et par Roskilde TeamGym arrangementer, hvor det forventes at vi giver en hjælpende hånd.

Igen i år kommer vi til at fokusere meget på styrketræningen, som vil være en integreret del af samtlige træninger. Der arbejdes både med cardio, almindelig styrketræning samt tung styrketræning.

På springsiden kommer vi til at arbejde hen mod det nye Code of Points, hvor sværhederne er lidt anderledes end det gamle danske reglement. Derfor kommer vi til at fokusere mere på whip og transitioner end tidligere, ligesom den forlæns omgang også skal have et løft på sværheden. Vi kommer også til at arbejde fokuseret på flere trippel rotationer, så vi kan være med i det sjove selskab.

På rytmesiden arbejdes der videre med serien fra sidste sæson. Håndstand og stem vil være et stort fokusområde igen i år. Momenterne vil være i tråd med landsholdene, og vi vil naturligvis arbejde med en endnu større optimering af de bevægelsesmæssige kvaliteter i koreografien.

Spring- og rytmetræningerne vægtes ligeligt i relation til den endelige holdsætning.

Vi glæder os til endnu en fantastisk sæson sammen med jer ????

HOLDSPONSORER

Træningstider

Mandag kl. 19.30 – 22.00 Rytme (Idrættens Hus)
Onsdag kl. 19.30 – 22.00 Spring (Idrættens Hus)
Fredag kl. 19.00 – 21.30 Spring (Idrættens Hus)


Træningssteder

Idrættens Hus Roskilde, Kildegården 1, 4000 Roskilde

Kontingent

4900 kr. per sæson.

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

Der vil være mulighed for, efter aftale, at dele kontingentet op i mindre bidder.


Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter

Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

Trænere

Max Andersen

Max Andersen

 

Cheftræner

+45 53 86 23 23

max@roskildeteamgym.dk

Søren Hangaard Pedersen

Søren Hangaard Pedersen

 

Chefrytmetræner

+45 28 49 95 77

springhp@me.com

Kasper Linderoth

Kasper Linderoth

 

Springtræner

Christian Harck

Christian Harck

 

Springtræner

 

Marc Hougaard

Marc Hougaard

 

Springtræner

 

Didier

Didier

 

Springtræner