MINI DRENGE (2008-2010)

SÆSONSTART UGE 34
TILMELDING

DENNE SIDE ER OPDATERET FOR SÆSON 2020/2021 🙂
TILMELDING ER ÅBEN
 🙂

Update 24.08.2020
Der er nu åben i Idrættens hus alle ugens 7 dage, så alle træninger forløber som planlagt.

Holdbeskrivelse

Roskilde minidrenge er klar til en ny herlig sæson med træninger på Kildegårdens springcenter. Samlingen af en gruppe af unge, friske og glade drenge skaber de perfekte forudsætninger for gymnastisk udvikling og et stærkt fællesskab.
Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave salto(er), flikflak og skruer, så er vi holdet for dig! Vi gentager succesen fra sidste sæson og starter igen i år et stærkt drengehold, som skal konkurrere mod andre hold, til forårets konkurrencer. Drengene i denne alder er fulde af energi og potentiale, som vi er mere end klar til at forme til talent i vores fantastiske springcenter, midt i Roskilde!

Rytme
Rytmeserien vil igen blive lavet af vores skarpe trænere. Vi vil omhyggeligt få indlært rytmeserien hos gymnasterne, således at de kan blive knivskarpe i rytmeserien, når vi nærmer os sæsonens konkurrencer. Vi kommer til at bruge mange timer på nye bevægelsesmønstre og seje momenter som drengene skal have indøvet, så de står knivskarpt.

Spring
Vi er klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Uanset om du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring.
På springbanen arbejder vi blandt andet med strakte saltoer med skruer, dobbeltroterende spring og indspringssalto.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og så begynde vi hurtigt at arbejdet med dobbelte saltoer med skruer. Men selvfølgelig starter vi lige der hvor dit niveau er, så alle synes det er sjovt at være med.

Man er mere end velkommen til at komme forbi hallen til et par ”prøvetræninger”, for at se hvad sej drengegymnastik er for en fisk. Husk et par shorts og en drikkedunk!
Glem ikke at det ikke betyder noget, at man måske ikke har lavet det før – det er lysten og viljen der tæller – så skal vi nok gøre dig super dygtig!

Konkurrencer og opvisninger
Holdet er et konkurrencehold med fokus på både udvikling og på resultater til konkurrencerne. Uanset antallet af gymnaster tillader det, vil vi opstille hold efter at så mange som muligt kommer i konkurrence – svarende til deres niveau.
TeamGym er en konkurrencesport og vi vil forsøge at balancere drengenes tekniske udvikling med de bedst mulige konlkurrenceresultater. Afhængigt af antallet af drenge, håber vi at kunne stille to hold til konkurrencerne, så alle kan konkurrere med og mod andre drenge på samme niveau. Alle deltager desuden i sæsonens opvisninger, hvor vi viser hvad vi har lært.

Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål.

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.
Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra august (Uge 34) til og med juni sommeren 2021 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.
Bemærk – ændrede trænings tider kan og vil forekomme ved specialtræninger.

Vi glæder os til at møde jer alle samme, gamle som nye, og starte endnu en lækker sæson op igen!

 

Træningstider

Mandag kl. 16.00 – 18.30 Spring (Idrættens Hus)
Onsdag kl. 16.30 – 18.30 Rytme (Idrættens Hus)
Søndag kl. 13.30 – 16.00 Spring (Idrættens Hus)

Træningssteder

Idrættens Hus Roskilde, Kildegården 1, 4000 Roskilde

 

Kontingent

4875 kr per sæson.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter

Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

Trænere

Malthe Andersen

Malthe Andersen

 

Chefspringtræner

malthemuuh@gmail.com

 Kjartan Petersen

 

Chefrytmetræner

Rasmus Storgaard

Rasmus Storgaard

 

Springtræner

Mette Just

Mette Just

 

Holdleder

mette.just@roskildeteamgym.dk