Nano piger og drenge 21/22

Antal tilmeldte: 55/65 Årgang: 2014-2016 Pris: 1.730,00 DKK
29/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Søndag 15:00-16:30
Instruktør: Frank Nielsen Lotte Nielsen Ida Kronborg Gøttsche Kaysa Alfrida Amtoft Lætgaard Alfred Nielsen Bertil Nielsen Morten Bjørneboe Jonas Ramlyng Severin Kaliszan
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Lær TeamGym – helt fra bunden.
Roskilde TeamGym Nanohold er for drenge og piger årgang 2014-2016

Nanoholdet er en introduktion til det at være TeamGym-gymnast, hvor vi arbejder med spring og rytmiske bevægelser gennem leg og redskabsbaner.
Vi skal også træne de gymnastiske grundelementer som håndstand, kropspositioner, balancer og selvfølgelig prøve kræfter af med alt fra kolbøtter til vejrmøller og efterhånden endda saltoer!

Nanoholdet skal som alle andre teamgym-hold i konkurrence. Mere information senere.

Nanoholdet har fast træningstid hver søndag, i Roskilde springcenter.

Forældre vil være henvist til balkonen.

 

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.


Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Micropiger 21/22

Antal tilmeldte: 21/50 Årgang: 2012-2014 Køn: Kvinder Pris: 5.030,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 16:30-18:30Onsdag 16:00-18:00 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Fredag 17:00-19:00
Instruktør: Clara Emilie Bjørneboe Olivia Olsen Amalie Uno Ekdahl Jack Mechlenborg Freja Maria Henriksen Mathilde Filtenborg
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Mikro-pigerne er et konkurrencehold for piger (2012-2014), som er vilde med gymnastik og har lyst til at springe og prøve kræfter med nogle nye og udfordrende spring. Udover spring, skal pigerne også lære en rytmisk serie til konkurrencerne, med fokus på flotte og svære momenter, samt smidighed og styrke.

Holdet er en del af Roskilde TeamGyms strategi om at lære gymnaster den rette springteknik, de rigtige teknikker i rytme/momenter og frem for alt den rette indstilling der gør dem til gymnaster der udvikler sig og bygger ovenpå den helt rigtige teknik og bygger nogle af Danmarks dygtigste gymnaster op. Samtidig får man gymnastik-oplevelser man ikke kan få andre steder ved at være i et miljø der både er fantastisk støttende og motiverende.

Rytme:
Rytmeserien vil blive lavet af en af klubbens dygtige rytmetrænere og vil blive indlært omhyggeligt og på en måde så holdet bliver knivskarpt op mod sæsonens konkurrencer.
Rytme momenttræning vil blive en fast del af alle træninger.

Spring:
Med fantastiske faciliteter i et af Danmarks flotteste springcentre står vi klar med et hold meget rutinerede og erfarne trænere. Trænere der har skabt mange fremragende gymnaster henover årene står klar til at sikre at mikropigerne bliver oplært med de helt rigtige og stabile grundteknikker der gør at udviklingen i de næste mange år går hurtigere.

På mikropige holdet har vi fokus på styrketræning, smidighed og momenttræning – udstråling og selvtillid – samt troen på egen – og holdets succes.

På både spring og rytmesiden vil mikropigerne møde mange udfordringer og få en masse oplevelser. Nogle af pigerne har allerede prøvet det i den foregående sæson og andre skal til at lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. Pigerne vil møde stor fremgang med deres spring og momenter. Det er Lysten til at træne der vægter tungest.

Holdets gymnaster skal ud fra niveau deltage i følgende events:
* Regions-mesterskaberne (for udvalgte gymnaster på konkurrenceholdene)
* Forbunds-mesterskaberne 1+2. runde (for udvalgte gymnaster på konkurrenceholdene)
* DGI’s forårsdage (alle)
* DGI’s sommerdage ved Fjorden (alle)
* RTG GALLA opvisning (alle (sæson afsluttende)).

Gymnaster der udtages til mikropige TeamGym holdene er ikke nødvendigvis udtaget til at deltage i holdkonkurrencerne – idet de endelige gymnaster på konkurrenceholdene udtages og udpeges af Træner-Teamet ultimo 2021.
For at være en del af Roskile Teamgyms mikropige hold forventes at man kommer til alle træninger og man skal være motiveret og engageret.

Træner-Teamet vægter rytme momenterne ligeså højt som springniveau ved udtagelse af de forskellige hold derfor vil der i perioder være særligt fokus på momenterne og derfor vil der også være hjemmetræning af momenter.
Gymnaster der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men kan evt være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence (til næste konkurrence kan det være anderledes).

Forældrene forventes at hjælpe til ved mindst et større Roskilde TeamGym arrangement i løbet af sæsonen.

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 32 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter:
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Microdrenge 21/22

Antal tilmeldte: 14/50 Årgang: 2012-2014 Køn: Mænd Pris: 3.600,00 DKK
20/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Fredag 16:30-18:30Søndag 12:00-14:00
Instruktør: Magnus Lauritsen Benjamin Hansen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave salto, flikflak og skruer, så kig med her!
Vi gentager succesen fra sidste sæson og starter igen i år et stærkt drengehold, med fokus på at have det sjovt. Drengene i denne alder er fulde af energi og potentiale, som vi er mere end klar til at forme til talent i vores fantastiske springcenter, midt i Roskilde!

Mange drenge i denne aldersgruppe har et stort potentiale, og vi vil gerne allerede nu opbygge en sund og stærk gruppe af talentfulde gymnaster, med fokus på at blive gjort klar, til konkurrencer i deres karriere. Efter at have skabt en masse dygtige mini, junior og seniordrenge starter vi helt fra bunden og bygger nogle nye årgange af stærke mikrodrenge der skal skabe klubben de næste mange år.

Spring
I vores lækre springcenter midt i Roskilde, står vi klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Uanset om du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring og uanset, hvad dit startniveau er, så skal du nok udvikle dig en hel masse!
På springbanen skal vi arbejde med araber-flikflak til saltoer og kraftspring til saltoer. Hvis vi bliver rigtig dygtige sætter vi også skruer på saltoerne.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og opbygge den nødvendige grundteknik, der er afgørende for deres videre udvikling. Alt det teknik der leges ind i drengene i disse helt unge år kommer til at præge resten af deres gymnastik liv – så det er vigtigt det læres på den rigtige måde.
Fælles for redskaberne er, at vi arbejder drengene op helt fra bunden og starter med at skabe en god solid grundteknik, som senere gør, at de kan udvikle sig hurtigere. Vi vægter teknik og styrke højt, da vi ved at det skaber en mere stabil udvikling, og så prioriterer vi teknisk udvikling højere end konkurrenceresultater, da vi har store planer for drengenes fremtidige gymnastikkarrierer.
På springsiden vil drengene møde mange udfordringer. Nogle af drengene har prøvet det før, og andre skal lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. De vil opleve stor fremgang med deres spring. På banen vil vi arbejde med alt fra vejrmøller til araber-flik-salto med skrue(r), og på trampetten er målet strakte skruespring efterhånden som teknikken indøves i løbet af sæsonen. Den enkeltes niveau er ikke altafgørende når de starter på holdet, da de er så unge. Lysten til at træne vægter tungest.

Opstart
Man er mere end velkommen til at komme forbi hallen til et par ”prøvetræninger”, for at se hvad sej drengegymnastik er for en fisk. Husk et par shorts og en drikkedunk!
Glem ikke at det ikke betyder noget, at man måske ikke har lavet det før – det er lysten og viljen der tæller – så skal vi nok gøre dig super dygtig!

¨Konkurrencer¨ og opvisninger
Holdet er et begyndende konkurrencehold med mest fokus på udvikling, men også på prøvekonkurencer så drengene får en fornemmelse for sporten. Vi vil også deltage i diverse opvisninger, men dette bliver oplyst, når vi nærmer os nogle.

Generelt
Træningerne vil ikke kun give drengene en større kunnen indenfor spring og rytmisk gymnastik. TeamGym giver drengene en høj grad af forståelse for, hvordan hårdt arbejde og rigtig teknik betyder hurtigere og mere stabil udvikling, samt bedre resultater til konkurrence. De vil lære at være disciplinerede omkring træningen og lære, hvordan man er et hold, der samarbejder om opgaverne.
Udover det skal drengene selvfølgelig have det rigtig godt på holdet og glæde sig til at komme til træning, for gymnastik er det fedeste for seje drenge i den alder.
I Roskilde TeamGym har vi fokus på at give drengene de bedste forudsætninger for at udvikle sig hele vejen fra de første træninger til de er mikrodrenge, minidrenge, juniordrenge og engang nogle af landets dygtigste seniorgymnaster.
Det betyder at en stor del af træningen vil tage udgangspunkt i grundteknik og indøvelse af de mest teknisk korrekte bevægelsesmønstre. Derudover stræber vi også efter at give drengene de fysiske forudsætninger for at blive i gymnastikken i mange år. Det forsøger vi at opnå gennem forebyggende stabilitetstræning og tung styrketræning, så de kan klare de høje belastninger og kræfter som vi arbejder med i gymnastik.

TIl forældre
Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål.
Vi vil i starten af sæsonen indkalde til et forældremøde, hvor vi vil komme ind på lidt af det hele. 
Til konkurrencer eller opvisninger deltager man selvfølgelig, også hvis man er reserve. Ud over alle træningerne, vil der være sociale arrangementer som camps, fællestræninger med de andre gymnaster fra Roskilde TeamGym, ture mm.
Forældrene forventes at hjælpe til ved mindst et større Roskilde TeamGym arrangement i løbet af sæsonen.
Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.
Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.
Bemærk – ændrede trænings tider kan og vil forekomme ved specialtræninger.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Minipiger 21/22

Antal tilmeldte: 25/50 Årgang: 2009-2011 Køn: Kvinder Pris: 5.360,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Mandag 17:00-19:00 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 16:00-18:30Fredag 17:00-19:30
Instruktør: Madeleine Lødrup Amalie Uno Ekdahl Dicte Hee Gade Julie Hoppe Xille Lynge Nielsen Thilde Jersing Annabel Laine Liva Müller Lucas Lyberg Gravesen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Mini-pigerne er et konkurrencehold for de 10-13 årige, som virkelig elsker, at springe og prøve kræfter af med nogle nye og udfordrende spring. Udover spring, skal pigerne også lære en rytmisk serie, hvor der vil være fokus på flotte og svære momenter, samt smidighed og styrke.
Udover at pigerne skal brænde for TeamGym, vil de også indgå i et socialt og godt kammeratskab.

Pigerne vil I starten af sæsonen blive præsenteret for grundteknikker på både bane og i trampet, hvor vi derefter vil bygge videre på springene. På den måde arbejder vi målrettet med, at højne gymnastens færdigheder, så pigerne når at lære så meget som muligt.
Der vil være fokus på spring som: Araberspring/rondat flik-flak baglæns salto/strakt salto, baglæns salto med skruer, forlæns salto med og uden skruer, kraft-salto, dobbelt salto, tsukahara og meget mere.

Vi har også fokus på styrketræning, smidighed og momenttræning – udstråling og selvtillid – samt troen på egen – og holdets succes.

Vi forventer at der arbejdes med en høj træningsmoral når gymnasten er i hallen, og der er mødepligt til samtlige træninger.
Desuden vil der være hjemmetræning i form af styrketræning, smidighedstræning samt udvalgte momenter til den rytmiske serie, som skal udføres og beherskes med overbevisning.

Holdets gymnaster skal ud fra niveau deltage i følgende events:

* Regions-mesterskaberne (for udvalgte gymnaster på konkurrenceholdene)
* Forbunds-mesterskaberne 1+2. runde (for udvalgte gymnaster på konkurrenceholdene)
* DGI’s forårsdage (alle)
* RTG GALLA opvisning (alle (sæson afsluttende)).

Gymnaster der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men vil være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence.
Det er udelukkende instruktørerne der udtager det antal gymnaster, der vurderes at være klar til hver enkelt konkurrence.

Ud over alle træningerne, vil der være sociale arrangementer som fællestræninger med de andre gymnaster fra Roskilde TeamGym, ture mm.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Alle gymnaster som er udtaget på holdene deltager i diverse opvisninger i løbet af sæsonen.
Vi glæder os til en super fed, sjov og spændende sæson 🙂

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Minidrenge 21/22

Antal tilmeldte: 7/50 Årgang: 2009-2011 Køn: Mænd Pris: 5.360,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 17:00-19:30Søndag 16:30-19:00 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Onsdag 17:30-19:30
Instruktør: kasper kemner Christian Larsen Freja Maria Henriksen Emma Buus Jensen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Roskilde minidrenge er klar til en ny herlig sæson med træninger på Kildegårdens springcenter. Samlingen af en gruppe af unge, friske og glade drenge skaber de perfekte forudsætninger for gymnastisk udvikling og et stærkt fællesskab.
Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave salto(er), flikflak og skruer, så er vi holdet for dig! Vi gentager succesen fra sidste sæson og starter igen i år et stærkt drengehold, som skal konkurrere mod andre hold, til forårets konkurrencer. Drengene i denne alder er fulde af energi og potentiale, som vi er mere end klar til at forme til talent i vores fantastiske springcenter, midt i Roskilde!

Rytme
Rytmeserien vil igen blive lavet af vores skarpe trænere. Vi vil omhyggeligt få indlært rytmeserien hos gymnasterne, således at de kan blive knivskarpe i rytmeserien, når vi nærmer os sæsonens konkurrencer. Vi kommer til at bruge mange timer på nye bevægelsesmønstre og seje momenter som drengene skal have indøvet, så de står knivskarpt.

Spring
Vi er klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Uanset om du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring.
På springbanen arbejder vi blandt andet med strakte saltoer med skruer, dobbeltroterende spring og indspringssalto.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og så begynde vi hurtigt at arbejdet med dobbelte saltoer med skruer. Men selvfølgelig starter vi lige der hvor dit niveau er, så alle synes det er sjovt at være med.

Man er mere end velkommen til at komme forbi hallen til et par ”prøvetræninger”, for at se hvad sej drengegymnastik er for en fisk. Husk et par shorts og en drikkedunk!
Glem ikke at det ikke betyder noget, at man måske ikke har lavet det før – det er lysten og viljen der tæller – så skal vi nok gøre dig super dygtig!

Konkurrencer og opvisninger
Holdet er et konkurrencehold med fokus på både udvikling og på resultater til konkurrencerne. Uanset antallet af gymnaster tillader det, vil vi opstille hold efter at så mange som muligt kommer i konkurrence – svarende til deres niveau.
TeamGym er en konkurrencesport og vi vil forsøge at balancere drengenes tekniske udvikling med de bedst mulige konlkurrenceresultater. Afhængigt af antallet af drenge, håber vi at kunne stille to hold til konkurrencerne, så alle kan konkurrere med og mod andre drenge på samme niveau. Alle deltager desuden i sæsonens opvisninger, hvor vi viser hvad vi har lært.

Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål.

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.
Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra august (Uge 33) til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.
Bemærk – ændrede trænings tider kan og vil forekomme ved specialtræninger.

Vi glæder os til at møde jer alle samme, gamle som nye, og starte endnu en lækker sæson op igen!

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.

Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Juniorpiger 21/22

Antal tilmeldte: 29/50 Årgang: 2005-2008 Køn: Kvinder Pris: 5.910,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 18:30-21:00Onsdag 17:30-20:00 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Søndag 15:30-18:00
Instruktør: Mie Liljendahl Søren Stapel Steffen Borgstrøm Annabel Laine Emilie Hornstrup Cecilie Eschricht Didier Oppenhagen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Holdet er for piger i junioralderen, som gerne vil give den gas med TeamGym, saltoer, flikflak og skruer i vores nye faciliteter, midt i Roskilde. Vi tager udgangspunkt i pigernes niveau og bygger alles færdigheder op fra en god grundbase, mens vi træner nye tricks i de mange trampoliner og springgrave der står klar i vores nye springcenter.

Holdet stiller flere hold i konkurrence, så alle får mulighed for at træne og konkurrere med og mod gymnaster på samme niveau som dem selv.

Rytme
På rytmesiden vil der være fokus på bevægelse og momenttræning. Vi vil gennem gymnastisk grundtræning opbygge fysik, kropsbevidsthed og bevægelighed, for at besidde evnen til at mestre nye momenter og udfordrende koreografier, herunder sæsonens konkurrenceserie.

Spring
Vi står klar til at udfordre pigernes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter. Uanset hvad dit niveau er når sæsonen starter op, så lover vi masser af sjov, leg, udfordring og udvikling.

På springbanen vil der blive arbejdet med alt fra araber-flikflak og kraftspring til strakte saltoer med skruer, dobbeltroterende spring samt indspringssaltoer.

På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer samt dobbelt saltoer med skruer.
Fælles for redskaberne er, at vi arbejder pigerne op helt fra bunden og starter med at skabe en god solid grundteknik, som senere gør, at de kan udvikle sig hurtigere. Vi vægter teknik og styrke højt, for at skabe en stabil udvikling. Den tekniske udvikling, forudsætninger og sikkerhed vil blive prioriteret højt, da vi har store planer for pigernes udvikling.

Generelt
Træningerne vil ikke kun give pigerne et højere niveau indenfor spring og rytmisk gymnastik. TeamGym giver pigerne en høj grad af forståelse for, hvordan hårdt arbejde giver en hurtigere og mere stabil udvikling, samt bedre resultater til konkurrence. De vil lære at være disciplinerede omkring træningen og lære, hvordan man er et hold, der samarbejder om opgaverne. Udover det skal pigerne selvfølgelig have det rigtig godt på holdet og glæde sig til at komme til træning.

Gymnastisk har vi fokus på at give pigerne de bedste forudsætninger for at udvikle sig hele vejen til de bliver dygtige seniorgymnaster. Det betyder at en stor del af træningen vil tage udgangspunkt i grundteknik og indøvelse af de mest teknisk korrekte bevægelsesmønstre. Derudover stræber vi også efter at give pigerne de fysiske forudsætninger for at blive i gymnastikken i mange år. Det forsøger vi at opnå gennem forebyggende stabilitetstræning og tung styrketræning, så de kan klare de høje belastninger og kræfter som vi arbejder med i gymnastik.

Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål. Vi vil i starten af sæsonen indkalde til et forældremøde, hvor informationer om holdet, sæsonen og konkurrencer vil blive uddybet.

Derudover håber vi at I vil være med til at bakke op om pigerne og vores plan for deres udvikling, som blandt andet betyder, at pigerne skal lære at arbejde disciplineret både i hallen og derhjemme med ”gymnastiklektier”.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Vi glæder os til at se så mange friske piger som overhovedet muligt!

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.

Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Juniordrenge 21/22

Antal tilmeldte: 19/50 Årgang: 2005-2008 Køn: Mænd Pris: 5.910,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 17:00-19:30Fredag 16:00-18:30 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Søndag 18:00-20:30
Instruktør: Thomas Pedersen Lasse Pilegaard Vickie Gravesen Jeppe Bardrum Malthe Andersen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Individuel udvikling – personlige og holdbaserede målsætninger, bevægelsesglæde og progression er kodeordene for den kommende sæson. Holdet fungerer som et konkurrencehold med deltagelse i sæsonens Teamgymkonkurrencer.

Vi fokuserer på struktureret og målrettet træning med den enkelte gymnast i centrum, dvs. en blanding af individuelle og holdbaserede målsætninger, selvfølgelig med holdpræstationen i fokus.
Træningsplanlægningen vil være 100 % synlig, så du som gymnast altid har et klart billede af hvad der sker til træningerne og så du kan komme forberedt til de respektive træninger.

Vi lægger stor vægt på funktionel grundtræning, og der integreres fast styrketræning til springtræningerne.

Som gymnast på holdet vil du blive forankret i holdet både omkring de rent tekniske områder, men også i stor grad indenfor det sociale aspekt.

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere.

På springsiden vil vi arbejde videre med at optimere drengenes nuværende niveau og ydermere lægge stor vægt på tekniktræningen af basiselementerne indenfor trampet og tumbling.

På rytmesiden vil vi i år arbejde med en helt ny koreografi og vi vil naturligvis arbejde med en endnu større optimering af de bevægelsesmæssige kvaliteter i koreografien. Dette krydres selvfølgelig med en masse spændende tekniktræning til momenter og optimering af drengenes bevægelseskvaliteter.

Spring- og rytmetræningerne vægtes ligeligt i relation til den endelige holdsætning.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.
Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.


VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Senior Damer 21/22

Antal tilmeldte: 4/50 Årgang: 1950-2004 Køn: Kvinder Pris: 5.390,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Mandag 19:30-22:00 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 19:30-22:00Fredag 19:00-21:30
Instruktør: Vickie Gravesen Marc Hougaard Didier Oppenhagen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Udvikling og fællesskab er nøgleordene for den kommende sæson.
Vi mener, at de bedste resultater skabes, når fællesskab og udvikling prioriteres højt.

Holdet vil deltage i sæsonens Teamgymkonkurrencer.
Derudover vil gymnasterne på holdet deltage i diverse opvisninger i løbet af sæsonen.

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig, som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere.
Den daglige træning vil være struktureret og målrettet, således at der skabes de bedste rammer for den enkelte gymnasts udvikling. På springsiden vil der være stor fokus på tekniktræning for at skabe den bedste basis for nye spring. På holdet arbejdes med spring som rondat-flik-dobbelt baglæns salto, salto/full-kraft-salto med skrue, overslag-forlæns salto samt dobbeltrotationer med skruer i trampet.

På holdet vægtes den fysiske træning højt. Der vil i den daglige træning være funktionel styrke og ydermere tung styrketræning i forbindelse med springtræning.

Også på rytmesiden vil vi have fokus på udvikling og fysisk træning. Vi vil gennem fysisk træning bygge gymnasternes fysik op til at mestre flere nye momenter, som skal integreres i koreografien.

Holdet vil træne sammen med klubbens seniorherrer, som der også vil være flere sociale arrangementer med i løbet af sæsonen.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

Der vil være mulighed for, efter aftale, at dele kontingentet op i mindre bidder.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

Senior Herrer 21/22

Antal tilmeldte: 17/50 Årgang: 1950-2004 Køn: Mænd Pris: 5.390,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Mandag 19:30-22:00 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 19:30-22:00Fredag 19:00-21:30
Instruktør: Max Andersen Kasper Linderoth Søren Hangaard Pedersen Benjamin Bramsen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Holdet fungerer som et konkurrencehold med deltagelse i sæsonens Teamgymkonkurrencer.

Den endelige prioritering af hold (Herrer/Damer & MIX) vil vi først beslutte lidt inde i sæsonen. Antallet af gymnaster på herrer og damer vil være med til at afgøre, hvilke prioriteringer der giver mest mening og værdi for klubben, trænerne og gymnasterne. 

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere. Vi deltager også i et par opvisninger i løbet af sæsonen. Der vil desuden også være en del sociale aktiviteter sammen med vores fantastiske senior damer cool

Der vil i løbet af sæsonen også være et par Roskilde TeamGym arrangementer, hvor det forventes at vi giver en hjælpende hånd.

Igen i år kommer vi til at fokusere meget på styrketræningen, som vil være en integreret del af samtlige træninger. Der arbejdes både med cardio, almindelig styrketræning samt tung styrketræning.

På springsiden kommer vi til at arbejde hen mod det “nye” Code of Points, hvor sværhederne er lidt anderledes end det gamle danske reglement. Derfor kommer vi til at fokusere mere på whip og transitioner end tidligere, ligesom den forlæns omgang også skal have et løft på sværheden. Vi kommer også til at arbejde fokuseret på flere trippel rotationer, så vi kan være med i det sjove selskab.

På rytmesiden arbejdes der videre med serien fra sidste sæson. Håndstand og stem vil være et stort fokusområde igen i år. Momenterne vil være i tråd med landsholdene, og vi vil naturligvis arbejde med en endnu større optimering af de bevægelsesmæssige kvaliteter i koreografien.

Spring- og rytmetræningerne vægtes ligeligt i relation til den endelige holdsætning.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

Der vil være mulighed for, efter aftale, at dele kontingentet op i mindre bidder.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.